(ВІДЕО) Прикордонники отримали 50 генераторів для фронту

НАЗАД
11 квiтня 2024 10:39

50 інверторних мініелектростанцій, котрі надійшли в Донецький прикордонний загін від фонду «Sunflower of Peace» - цінний вклад у нашу спільну Перемогу.

Генератори досить портативні, завважки до 8 кг та легкі в транспортуванні. Вони забезпечують стабільну напругу і видають якісну електроенергію без різких перепадів. Мають функцію економії палива та виробляють мінімальний рівень шуму, що досить важливо у фронтових умовах.

Благодійний фонд «Соняшник Миру Україна» опікується прикордонниками на постійній основі. Раніше під їхнім патронатом до цього підрозділу надходили тактичні рюкзаки, індивідуальні аптечки та хімічні грілки.

«У 2022 році до нас звернулася медикиня з Донецького прикордонного загону і з того часу ми почали допомагати. Переважно передавали необхідне з тактичної медицини – це наш основний профіль. Цього разу хлопці попросили генератори, в ту місцину, де немає світла, тому ми швиденько відреагували», - розповідає волонтерка фонду Ірина.

Кошти на інверторні мініелектростанції збирали за кордоном, в США. Ірина пояснює, що фонд має багато іноземних донорів, котрі допомагають на постійній основі. Це цілі родини, котрим не байдужа доля України і вони прагнуть зробити вклад у її світле майбутнє.

Кожного місяця нам донатять на допомогу для фронту. Просто приносять чеки на тактичну медицину, автомобілі для евакуації, на все, що необхідно захисникам в зоні ведення активних бойових дій. Долучаються родинами, багато постійних благодійників, ми навіть їхніми іменами почали називати автомобілі, які їдуть на передову. Вони роблять дуже великий внесок у Перемогу. В Україні також є свої донатори й ми дякуємо за кожну копійку, бо це врятовані життя наших воїнів», - додає Ірина.

Передані генератори слугуватимуть потребам військових в зоні ведення активних бойових дій на Сході країни. Прикордонники щиро вдячні команді фонду «Sunflower of Peace», кожному іноземному донору та усім волонтерам, котрі долучилися до цієї доброї справи. Генератори стануть у пригоді захисникам державних рубежів на шляху до відновлення українських кордонів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси